Nieuw? Begin hier

Zelf overal fit worden en blijven: dat is het doel achter Fit From Anywhere. We willen jou inspireren om vanaf elke locatie in vorm te zijn, of je nu thuis of onderweg bent. Waar en wanneer jij maar wilt.

Gemakkelijk, leuk en goedkoop

Dat een gezond lichaam en gezonde geest belangrijk zijn voor een fijn leven weten veel mensen wel. Maar dat je zelf overal fit kunt zijn, is vaak minder makkelijk te begrijpen. Heb je daar dan geen sportschool voor nodig? Of dure, ingewikkelde materialen? Hoe vind je de discipline om vol te houden als je niet naar een fysieke locatie toegaat?

Fit From Anywhere helpt je met deze vragen en meer. We laten je niet alleen zien dat zelf fit worden gemakkelijk mogelijk is vanaf elke locatie. Maar ook dat het leuk en goedkoop kan zijn!

Voor wie is Fit From Anywhere?

Onze informatie is natuurlijk voor iedereen, maar richt zich specifiek op twee hoofdgroepen:

  1. Mensen die graag willen beginnen met zelf fit worden, maar hier nog wat hulp bij nodig hebben. Wellicht zoek je naar motivatie om vol te houden, of weet je niet goed wat je nodig hebt om te kunnen beginnen.
  2. Sportievelingen die zelf al lekker bezig zijn met fitness, maar meer inspiratie en variatie zoeken om te trainen op elke gewenste locatie. Zoals bijvoorbeeld toffe (online) workouts en reviews.

Wat kun je waar vinden?

Onze informatie en inspiratie artikelen kun je terugvinden in 3 categorie├źn:

  1. Fitness materialen: alles wat je nodig hebt om zelf fit te worden vanaf elke gewenste locatie
  2. Mindset: achtergrond over discipline, doelstellingen en motivatie
  3. Workouts: toelichting en idee├źn rondom verschillende sportieve routines en oefeningen